EXCLUSIVITATE – Vila Exclusivista – Designer Unicat – Zona Trocadero !
625
Pret : €449,000
Tipul tranzactiei : Casa / Vila
Tipul proprietatii : Vanzare
Zona : Vanzare
ID : X6PF0100K
Suprafata utila : 414 mp.
Suprafata construita : 500 mp.
Suprafata teren : 520 mp
Structura rezistenta : beton
Front stradal : 16m
Nr. fronturi : 1
Compartimentare : decomandat
An constructie : 1998
Regim de inaltime : D+P+1+Pod
Numar camere : 5
Numar bai : 3
Numar balcoane : 3
Locuri de parcare : 2
Garaje : 1
Invelitoare acoperis : tigla

DEXIMO va propune spre vanzare in regim exclusiv, o vila superba situata intr-una din cele mai ravnite zone ale orasului Constanta.
Localizarea pe o strada aproape necirculata si aerisita din cartierul Trocadero este doar unul din avantajele acestei proprietati.
Imobilul a fost construit in anul 1998 pe cadre din beton armat, in regim de inaltime D+P+1, cu o fundatie conceputa pentru un regim de inaltime D+P+4, conform proiectului initial. Caracterul unic al acestei proprietati este dat de faptul ca actualul proprietar, cel care a si construit-o, a asistat la fiecare etapa a proiectului.
Vila a fost amenajata si intretinuta cu atentie pana in prezent, fiind domiciliul primitor si calduros al actualilor proprietari.
Printre numeroasele finisaje de calitate amintim : Podele si trepte placate cu granit si parchet laminat triplu stratificat, exterioarele casei si ale imprejurimilor placate cu piatra naturala, usi interioare Pinum, incalzire in pardoseala, instalatie termica integral din cupru, geamuri cu tamplarie PVC – mahon si geam termopan Tripan cu 7 camere, rulouri exterioare, dubla izolatie exterioara, sistem de alarma, sistem de supraveghere cu camere video, acoperis Lindab cu pod si placata turnata din beton armat deasupra primului etaj, panou solar cu rezervoare de 200 litri pentru incalzirea apei menajere, gard exterior si balustrade interioare si exterioare din fier forjat, sistem special pentru apa reziduala conectat la sistemul de canalizare si instalatie electrica pe cupru cu becuri LED in toata casa, oferind lumina primitoare si calda dar si un consum electric foarte mic.

Proprietatea este compartimentata astfel : Parterul gazduieste un living generos, luminos dar si intim, cu spatiu pentru luat masa elegant delimitat, si zona de lounge/family time unde te poti relaxa admirand in acelasi timp vederea catre curtea din spate, superb amenajata personal de proprietari cu terasa cu pergola, fantana arteziana, put cu apa naturala si spatii verzi superbe.
De asemenea, la parter se regasesc : o bucatarie cu iesire directa catre locul de luat masa, dormitorul de oaspeti dotat cu dressing generos si un grup sanitar dotat cu cabina de dus.
La etaj se afla 3 dormitoare spatioase si luminoase cu un caracter intim datorat liniilor curbe ce definesc arhitectura imobilului. Unul din dormitoare este matrimonial si are acces exclusiv catre propriul grup sanitar dotat cu cabina de dus cu hidromasaj. De asemenea, la etaj gasim si un birou si inca un grup sanitar cu acces din holul principal.
La demisol se afla un garaj in care se pot parca 2 masini, dotat cu usa electrica cu telecomanda si incalzire prin calorifere. De asemenea demisolul detine 2 spatii de depozitare, camera tehnica unde se afla centrala pe gaz conceputa sa sustina incalzirea unei suprafete duble fata de cat este solicitata si rezervoarele de apa menajara care stocheaza 200 litri de apa. Atractia pe acest palier este reprezentata de sala de recreere si miscare, camera de scule si mai ales, crama, toate fiind amenajate si concepute personal de catre proprietar.
Inca de la intrare, proprietatea prezentata iti ofera sentimentul de siguranta si confort, fiecare detaliu fiind tratat cu maxima atentie. Vila, ca un intreg poate fi redusa la 2 cuvinte: Naturala si luminoasa, avand in total 53 de ferestre.
Specificatii tehnice
Suprafata utila demisol: 134 mp.
Suprafata utila parter: 139 mp.
Suprafata utila etaj: 141 mp.
Suprafata teren 520 mp.
Amprenta la sol: 179 mp.
Deschidere teren: 16 ml.

DistribuieShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Groze Marius
Imbunatatiri
Aer conditionat
Apa
Canalizare
Centrala imobil
Centrala proprie
Curent
Curte
Ferestre cu geam termopan
Gaz
Incalzire prin pardoseala
Interfon
Internet
Izolat exterior
Izolat interior
Loc de parcare
Renovat
Terasa
WC Serviciu
Related Listings